Vi använder cookies för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner du vår cookies-policy och användningen av cookies. Läs mer.

X
HostelBookers Logo
FEEDBACK OM WEBBPLATSEN
Inga bokningsavgifter

Hotel Gasthof Groenhove

3-stjärnigt Hotell | Gulden Peerdenstraat 30, Brygge, Belgien 8310

90,7% Genomsnittligt betyg

25 utav 26 kunder rekommenderar detta boende

Faciliteter

  • Betalkort tas emot
  • Parkering
  • Internet / Wi-Fi
  • Varma duschar dygnet runt
  • Reception (begränsade öppettider)
  • Internetuppkoppling på allmänna platser

Vad är inkluderat?

  • Frukost
  • Lakan
  • Handduk

Viktig information

Följande text har blivit översatt med hjälp av Google Translate: Under helgen den minsta vistelsetid är två dagar.

Avbokningspolicy

Gäster kan avboka sin reservation utan extra kostnad upp till 14 dagar innan ankomst (lokal tid). Den 15% delbetalningen är icke återbetalningsbar.

Check-In/Out detaljer

Tidigast möjliga check-in: 15:00
Senaste check-out: 11:00

Gruppbokning?

Grupp bestående av 15 eller mer till Brygge?

Kontakta oss direkt

Se andra egenskaper i Brygge

Hotel Rosenburg
113,85 USD

Hotell 4-stjärnigt Inga recenssioner ännu
St Christopher's Inn-Bauhaus Hostel
20,24 USD

Vandrarhem 87.8% 1353 recensioner
St Christopher's Inn-Bauhaus Budget Hotel
37,95 USD

Hotell 1-stjärnigt 84.6% 370 recensioner
Charlie Rockets
26,57 USD

Vandrarhem 70.9% 214 recensioner
Hotel Bryghia
56,93 USD

Hotell 3-stjärnigt 81.9% 9 recensioner
Hotel Het Gheestelic Hof
56,93 USD

Hotell 3-stjärnigt 86.7% 3 recensioner
Jacobs Hotel
40,23 USD

Hotell 3-stjärnigt 88.3% 47 recensioner
Hotel De Goezeput
63,25 USD

Hotell 2-stjärnigt 81.9% 3 recensioner

Översikt

Följande text har blivit översatt med hjälp av Google Translate: Gasthof Groenhove är en oas av lugn inom gångavstånd från den historiska stadskärnan, kommer att lämna någon besökare oberörd. Läs mer

Ange datum för att se priser


  •  
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum – utcheckning kan inte vara senare än 24/11/2015

  •  
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum – utcheckning kan inte vara senare än 24/11/2015
     
    Ditt utcheckningsdatum är innan ditt incheckningsdatum. Vänligen kontrollera dina datum och försök igen.
     
    Man kan boka maximalt 31 dagar. Vänligen ange andra datum och försök igen.

Bearbetar
Privata rum Hjälp! Ett privat rum är ett rum som du inte delar med andra personer på boendet. Med andra ord, du bokar och betalar för alla bäddar i rummet. Om du till exempel reser ensam men vill boka ett dubbelrum måste du betala för två personer för att kunna boka hela rummet.

Enkelrum (Privat badrum)

Inkluderar frukost

Dubbelrum (Privat badrum)

Inkluderar frukost

Rum med två enkelsängar (Privat badrum)

Inkluderar frukost

Trippelrum (Privat badrum)

Inkluderar frukost

Fyrbäddsrum (Privat badrum)

Inkluderar frukost

Om Hotel Gasthof Groenhove`

Hotellet är en gammal, charmig villa och har sex bekväma rum med badrum (vissa med badkar, de flesta med duschkabiner), telefon, minibar, safe, trådlöst internet och TV. Rummen varierar i storlek, och är elegant och romantiskt inredda. De flesta av rummen har härliga stora fönster med utsikt över trädgården som omger hotellet. En barnsäng kan ges i rum utan extra kostnad för spädbarn yngre än 1 år gamla. Receptionen är den stora salen i det gamla huset, som har en vacker trappa upp till första våningen, varifrån en trappa leder till övervåningen där det finns två mycket stora rum, perfekt för familjer. Trädgårdarna är ganska omfattande med vatten funktioner och ger hotellet luften av att vara i landet. Cyklar finns att hyra från hotellet (gratis för våra gäster). Frukost serveras i den ljusa och luftiga glas-sidig verandan med utsikt över hotellets trädgård eller ute i trädgården. Det är också möjligt att äta frukost i rummet. Det begränsade antalet rum garanterar ett personligt välkomnande och en familjär atmosfär. Fri parkering på tomten. AVBOKNINGSPOLICY Från bokningsbekräftelse på: 10% av den totala vistelsen, mindre än 2 veckor före ankomstdagen: 25% av den totala vistelsen, Bokningar avbokning 96 timmar före ankomst: 50% av hela vistelsen, med en minimum av 1 natt, Bokningar avbokning 24 timmar före ankomst: 75% av hela vistelsen. Utebliven eller inskränkning av vistelsen kommer att resultera i 100% av hela vistelsen innehålls.

Boende information

Rummen varierar i storlek och är elegant och romantiskt inredda. De flesta av rummen har vackra stora fönster med utsikt över trädgården som omger hotellet.
Barnsäng kan tillhandahållas i rummen utan extra kostnad för spädbarn yngre än 1 år gamla.

Hotellet är en gammal, charmig villa och har sex bekväma rum med badrum (vissa med badkar, de flesta med duschkabiner), telefon, mini-bar, safe, trådlöst internet och TV.

Denna text har översatts med Google Translator