HostelBookers Logo
FEEDBACK OM WEBBPLATSEN
Inga bokningsavgifter

Karta över Hotel Ecureuil

2-stjärnigt Hotell | Cours Humblot, Vars, Franska Rivieran, Frankrike 05560

Faciliteter

  • Bar
  • Betalkort tas emot
  • Parkering
  • Internet / Wi-Fi

Vad är inkluderat?

  • Bagageförvaring
  • Frukost
  • Lakan
  • Handduk

Viktig information

Följande text har blivit översatt med hjälp av Google Translate: Bokning måste göras lördag till lördag för att accepteras och bekräftas. Mer än 30 dagar före ankomstdagen: ingen avgift. Mellan 30 och 21 dagar före ankomst: 25% av den totala bokningen. Mellan 21 och 15 dagar före ankomst: 50% av den totala bokningen. Mellan 14 och 6 dagar före ankomst: 75% av den totala bokningen. Mindre än 6 dagar före ankomst: 100% av den totala bokningen.

Gruppbokning?

Grupp bestående av 15 eller mer till Vars?

Kontakta oss direkt

Ange datum för att se priser


  •  
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum – utcheckning kan inte vara senare än 20/08/2015

  •  
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum – utcheckning kan inte vara senare än 20/08/2015
     
    Ditt utcheckningsdatum är innan ditt incheckningsdatum. Vänligen kontrollera dina datum och försök igen.
     
    Man kan boka maximalt 31 dagar. Vänligen ange andra datum och försök igen.

Bearbetar

Karta med GPS och vägbeskrivning

Gatuvy

Vägbeskrivning

Följande text har blivit översatt med hjälp av Google Translate: Närmaste flygplats: Marseille flygplats
Med taxi:. 250 € Author tåg: MontDauphin Guillestre
Bus-shuttle tillgänglig för varje tåg och det kommer att kosta 15 € returbiljett
Med bil från Grenoble:
Ta riktningar Gap / Briancon och Guillestre och sedan Vars Author bil från Marseille.
Ta A51 riktningar Gap / Briancon och Guillestre och sedan Vars
<. br> Vid ankomsten till orten Vars Claux, sväng vänster innan ishallen.