Vi använder cookies för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner du vår cookies-policy och användningen av cookies. Läs mer.

X
HostelBookers Logo
FEEDBACK OM WEBBPLATSEN
Inga bokningsavgifter
Se alla vandrarhem i Fes
Se alla hotell i Fes

RIAD REDA Charming House

5-stjärnigt Hotell | Riad Reda 197, de la grande avenue Fès-jdid, Fes, Marocko 30000

Faciliteter

  • Luftkonditionering
  • Bar
  • Betalkort tas emot
  • Parkering
  • Utrustning för självhushållning
  • Valutaväxling
  • Kassaskåp
  • Uppehållsrum
  • Internet / Wi-Fi
  • Reception är öppen dygnet runt
  • Restaurang
  • Värdeförvaring
  • Varma duschar dygnet runt
  • Tvättmaskiner
  • Handikappvänligt

Vad är inkluderat?

  • Bagageförvaring
  • Frukost
  • Lakan
  • Handduk

Viktig information

Följande text har blivit översatt med hjälp av Google Translate: "Försäkringstiden är 21 dagar som följer: • Mellan 15 och 25 dagar 25% av det totala räkningen • Mellan 07 och 14 dagar 50% av den totala räkningen • Mindre än 07 dagar 75% av den totala belopp av räkningen • Inget visar 100% av den totala räkningen "

Avbokningspolicy

Gäster kan avboka sin reservation utan extra kostnad upp till 21 dagar innan ankomst (lokal tid). Den 15% delbetalningen är icke återbetalningsbar.

Check-In/Out detaljer

Tidigast möjliga check-in: 14:00
Senaste check-out: 10:00

Gruppbokning?

Grupp bestående av 15 eller mer till Fes?

Kontakta oss direkt

Se andra egenskaper i Fes

Riad Fes
118,53 USD

Hotell 5-stjärnigt Inga recenssioner ännu
Dar Zohor
10,21 USD

Vandrarhem 80.8% 17 recensioner
Hotel Bab Boujloud
20,08 USD

Hotell 2-stjärnigt 82.9% 14 recensioner
Riad Arabesque
75,90 USD

Hotell 5-stjärnigt 93.3% 3 recensioner
Riad el Yacout
79,39 USD

Bed & Breakfast Inga recenssioner ännu
Dar Rabha Hostel
12,48 USD

Vandrarhem 79.7% 63 recensioner
Riad Taryana
23,86 USD

Hotell Inga recenssioner ännu
Hotel Batha
20,55 USD

Hotell 3-stjärnigt 82.2% 186 recensioner

Översikt

Följande text har blivit översatt med hjälp av Google Translate: Vid porten Bab Smarine och dess animation verksamhet, Riad Reda har ett privilegierat läge nära det kungliga palatset och Gamla moskén Al Hamra. Läs mer

Ange datum för att se priser


  •  
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum – utcheckning kan inte vara senare än 01/11/2015

  •  
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum – utcheckning kan inte vara senare än 01/11/2015
     
    Ditt utcheckningsdatum är innan ditt incheckningsdatum. Vänligen kontrollera dina datum och försök igen.
     
    Man kan boka maximalt 31 dagar. Vänligen ange andra datum och försök igen.

Bearbetar
Privata rum Hjälp! Ett privat rum är ett rum som du inte delar med andra personer på boendet. Med andra ord, du bokar och betalar för alla bäddar i rummet. Om du till exempel reser ensam men vill boka ett dubbelrum måste du betala för två personer för att kunna boka hela rummet.

Dubbelrum (Privat badrum)

Inkluderar frukost

Deluxe Enkelrum (Privat badrum)

Inkluderar frukost

Deluxe Dubbelrum (Privat badrum)

Inkluderar frukost

Superior Dubbelrum (Privat badrum)

Inkluderar frukost

Om RIAD REDA Charming House`

En liten palats välkomnar lyx och förfining av äkthet och modernitet. Återstoden av ljusa färger och fina material att fördjupa dig i en atmosfär värdig palatsen i sällsynta lugnet i små och stora hörnet. Ett under för sinnet, är sviterna en inredning som är modern och framåt den traditionella fantastisk utsikt över Gamla stan eller på gatan handlare. Alla de tjänster du drömmer att tillbringa en minnesvärd vistelse i den andliga kapital garanteras av ett dedikerat team står redo att välkomna dig i en varm och följer dig till framgång för din vistelse och dina drömmar.

Boende information

"Erbjudandet om RIAD REDA är rik på 24 sviter, varav vissa är öppna på en lugn uteplats, andra gör du upptäcka längder av dagen ritualer köpmän, och andra leda dig att upptäcka en av mest historiska moské i den andliga staden. Alla sviter är utrustade enligt följande:????? Luftkonditionering och uppvärmning Individuel, TV Système Springlair, Detection System brand Mini bar mikrovågsugn till familjens behov Habituel möbler kök med alla dina behov av hög sekretess, elektronisk mjuk Hårtork, Telefon ,? Connexion linje med kabel Internetanslutning eller hem WiFi? Bekväm tvätt för din confort.bed med extrem komfort.? Lift.? badrum där hygien gäller bidraget. "

Lokal information

Riad Reda har ett privilegierat läge nära det kungliga palatset och Gamla moskén Al Hamra.RIAD REDA ligger i Fes i hjärtat av Medina fem minuter från den nya staden med bil och buss. Också alla runt RIAD de finns ett antal restauranger och butiker.

Se alla vandrarhem i Fes
Se alla hotell i Fes