Vi använder cookies för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner du vår cookies-policy och användningen av cookies. Läs mer.

X
HostelBookers Logo
FEEDBACK OM WEBBPLATSEN
Inga bokningsavgifter

Recensioner om Hotel Allén

1-stjärnigt Hotell | Parkgatan 10, Göteborg, Sverige 411 38

90,9% Genomsnittligt betyg

256 utav 272 kunder rekommenderar detta boende

Senaste omdöme (25/03/2014)

Bertil Andersson anser…

"Läget i staden i relation till vad som skulle besökas. Hotellets egen P-plats. Bra frukost"

Läs alla recensioner från Hotel Allén

Faciliteter

  • Betalkort tas emot
  • Parkering
  • Inget utegångsförbud
  • Uppehållsrum
  • Internet / Wi-Fi
  • Reception är öppen dygnet runt
  • Varma duschar dygnet runt

Vad är inkluderat?

  • Bagageförvaring
  • Frukost
  • Lakan
  • Handduk

Gruppbokning?

Grupp bestående av 15 eller mer till Göteborg?

Kontakta oss direkt

Se andra egenskaper i Göteborg

Hotel Vasa
57,87 USD

Hotell 3-stjärnigt 83.0% 32 recensioner
STF Göteborg City Hostel
38,28 USD

Hotell Inga recenssioner ännu
Comfort Hotel City Center
49,16 USD

Hotell 3-stjärnigt 91.4% 134 recensioner
Linné Hostel
33,71 USD

Vandrarhem 84.0% 51 recensioner
Slottsskogens Youth Hostel
27,39 USD

Vandrarhem 89.1% 341 recensioner
Backpackers Göteborg
27,39 USD

Vandrarhem 82.4% 23 recensioner
Arena Hotel
42,14 USD

Hotell 3-stjärnigt 84.7% 54 recensioner
Göteborgs Mini-Hotel
39,33 USD

Hotell 1-stjärnigt 84.9% 36 recensioner

Ange datum för att se priser


  •  
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum – utcheckning kan inte vara senare än 21/09/2015

  •  
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum – utcheckning kan inte vara senare än 21/09/2015
     
    Ditt utcheckningsdatum är innan ditt incheckningsdatum. Vänligen kontrollera dina datum och försök igen.
     
    Man kan boka maximalt 31 dagar. Vänligen ange andra datum och försök igen.

Bearbetar
90.9%

Genomsnittligt betyg

256 ut av 272 HostelBookers kunder sa att de rekommenderar 'Hotel Allén'

Atmosfär
81.6%
Destination
95.2%
Faciliteter
82.4%
Renlighet
90.4%
Personal
96.0%
Värde
93.6%
Säkerhet
96.8%
Förfina dina resultat Visar 18 av 212 omdömen
Återställ filter
94.3%
Atmosfär - 100% Personal - 100% Faciliteter - 80% Säkerhet - 100%
Destination - 100% Renlighet - 80% Värde - 100%

Anette Karlsson

With my spouse / partner

City break
Family Holiday
Sports, adventure or outdoor activities

17 maj 2014 Anette skulle rekommendera detta boende

Gillar: Allt

Gillar inte: INGET

88.6%
Atmosfär - 60% Personal - 100% Faciliteter - 60% Säkerhet - 100%
Destination - 100% Renlighet - 100% Värde - 100%

Kundrecension

With my spouse / partner

Events / festivals

15 april 2014 Kund skulle rekommendera detta boende

Gillar: Närma till city.Tyst och lugnt på natten

Gillar inte: Inget

77.1%
Atmosfär - 60% Personal - 80% Faciliteter - 60% Säkerhet - 80%
Destination - 100% Renlighet - 80% Värde - 80%

Bertil Andersson

With my spouse / partner

Events / festivals
Shopping

25 mars 2014 Bertil skulle rekommendera detta boende

Gillar: Läget i staden i relation till vad som skulle besökas. Hotellets egen P-plats. Bra frukost

Gillar inte: Rummet hade mycket slitet golv. Nattgardinen täckte inte hela fönstret. Väggar och tak uppvisade rester från tidigare vattenskada.

97.1%
Atmosfär - 80% Personal - 100% Faciliteter - 100% Säkerhet - 100%
Destination - 100% Renlighet - 100% Värde - 100%

Kundrecension

With my spouse / partner

City break

16 mars 2014 Kund skulle rekommendera detta boende

Gillar: Mycket bra läge, god frukost med mycket att välja på, trevlig och hjälpsam personal, verkligen prisvärt.

Gillar inte: Jag är mycket nöjd med Hotell Allen. Hotellet är ganska enkelt men fungerar bra och är prisvärt.

100.0%
Atmosfär - 100% Personal - 100% Faciliteter - 100% Säkerhet - 100%
Destination - 100% Renlighet - 100% Värde - 100%

Kundrecension

With my spouse / partner

City break

09 mars 2014 Kund skulle rekommendera detta boende

Gillar: Bra pris trevlig personal bra läge

Gillar inte: Kund lämnade ingen negativ feedback.

91.4%
Atmosfär - 80% Personal - 100% Faciliteter - 60% Säkerhet - 100%
Destination - 100% Renlighet - 100% Värde - 100%

Christer Edert

With my spouse / partner

Visiting friends or family

25 februari 2014 Christer skulle rekommendera detta boende

Gillar: Hejsan! Vi tyckte det var toppen. Bra frukost, bra tider, riktigt trevlig personal, nära centrum och kommunikationer+ riktigt bra pris. Toppen för oss, återkommer gärna. MVH Christer & Lotta

Gillar inte: Inget specielt. kör hårt.

100.0%
Atmosfär - 100% Personal - 100% Faciliteter - 100% Säkerhet - 100%
Destination - 100% Renlighet - 100% Värde - 100%

Kundrecension

With my spouse / partner

Events / festivals
Visiting friends or family

13 januari 2014 Kund skulle rekommendera detta boende

Gillar: Rent och frächt. Fanns det som man är i behov av och trevlig,tillmötesgående personal. Fräch och god frukost.Centraltoch bra

Gillar inte: Uppfattade att parkeringen var väldigt dyr,tog därför tåg till Gbrg.

82.9%
Atmosfär - 60% Personal - 80% Faciliteter - 80% Säkerhet - 100%
Destination - 80% Renlighet - 80% Värde - 100%

Mattias Lidborn

Alone

Work / volunteering

12 januari 2014 Mattias skulle rekommendera detta boende

Gillar: Billigt bra läge samt fin standar för att vara 3 stjärnigt.....trevlog personal.

Gillar inte: Allt är till belåtenhet

97.1%
Atmosfär - 100% Personal - 100% Faciliteter - 80% Säkerhet - 100%
Destination - 100% Renlighet - 100% Värde - 100%

Kundrecension

With my spouse / partner

Visiting friends or family

14 november 2013 Kund skulle rekommendera detta boende

Gillar: Centralt läge, bra standard, gratis fika och trevlig personal

Gillar inte: Allt var bra

80.0%
Atmosfär - 80% Personal - 80% Faciliteter - 60% Säkerhet - 100%
Destination - 100% Renlighet - 60% Värde - 80%

Kundrecension

With my spouse / partner

Visiting friends or family

16 oktober 2013 Kund skulle rekommendera detta boende

Gillar: Trevlig och hjälpsam personal; extra "omsorg" via tillgång till våfflor o. annat fikatillbehör; genrellt ligger hotellet bra till geografiskt och med bra prisläge.

Gillar inte: Lite tråkiga omgivningar. Men inte så viktigt. Väl lyhört på rummet. Det är kanske största nackdelen.

97.1%
Atmosfär - 100% Personal - 100% Faciliteter - 80% Säkerhet - 100%
Destination - 100% Renlighet - 100% Värde - 100%

Kundrecension

With my spouse / partner

Family Holiday

03 mars 2013 Kund skulle rekommendera detta boende

Gillar: Läget är kanon, enkelt hotell med bra standard mitt i Göteborg

Gillar inte: Kund lämnade ingen negativ feedback.

85.7%
Atmosfär - 60% Personal - 100% Faciliteter - 60% Säkerhet - 80%
Destination - 100% Renlighet - 100% Värde - 100%

Kundrecension

With my spouse / partner

City break

01 mars 2013 Kund skulle rekommendera detta boende

Gillar: Bra pris,bra läge,Helt okej frukost och rent och snyggt.

Gillar inte: Det var ont om platser i frukostrummet då vi var där,men det kan ju ha varit tillfälligt.

65.7%
Atmosfär - 40% Personal - 80% Faciliteter - 60% Säkerhet - 80%
Destination - 80% Renlighet - 60% Värde - 60%

Björn Kock

As a family with children

City break
Family Holiday
Relaxation/spa
Sightseeing & culture

18 februari 2013 Björn skulle rekommendera detta boende

Gillar: Läget, Sköna sängar. Storleken på fyrbäddsrummen.

Gillar inte: Rum 306: Jacuzzin funkar inte. Handtag på byrålådan hänger löst, hål i väggen och sladdar sticker ut. Frukost: Inga nybakta bullar till frukost, annars en helt ok hotellfrukost.

97.1%
Atmosfär - 80% Personal - 100% Faciliteter - 100% Säkerhet - 100%
Destination - 100% Renlighet - 100% Värde - 100%

Johnny Johannessen

Alone

City break
Visiting friends or family

29 januari 2013 Johnny skulle rekommendera detta boende

Gillar: Bra städ, trevligt personal. Värd varenda krona använd. Kan varmt rekomanderas.

Gillar inte: Johnny lämnade ingen negativ feedback.

100.0%
Atmosfär - 100% Personal - 100% Faciliteter - 100% Säkerhet - 100%
Destination - 100% Renlighet - 100% Värde - 100%

ove warberg

With my spouse / partner

City break
Romantic getaway

16 januari 2013 ove skulle rekommendera detta boende

Gillar: Läge o pris

Gillar inte: ove lämnade ingen negativ feedback.

100.0%
Atmosfär - 100% Personal - 100% Faciliteter - 100% Säkerhet - 100%
Destination - 100% Renlighet - 100% Värde - 100%

Kundrecension

With my spouse / partner

Visiting friends or family

28 oktober 2012 Kund skulle rekommendera detta boende

Gillar: Utmärkt läge ligger centralt, nära till allt.

Gillar inte: Otroligt frächt hotell, bra service samt en härlig frukost

65.7%
Atmosfär - 60% Personal - 80% Faciliteter - 40% Säkerhet - 60%
Destination - 80% Renlighet - 80% Värde - 60%

Kundrecension

With my spouse / partner

Events / festivals
Shopping
Sightseeing & culture
Sports, adventure or outdoor activities

04 oktober 2012

Gillar: bra frukost

Gillar inte: rummet ej iordningställt för 2 personer vid ankomst

100.0%
Atmosfär - 100% Personal - 100% Faciliteter - 100% Säkerhet - 100%
Destination - 100% Renlighet - 100% Värde - 100%

adriana muscat

As a family with children

Family Holiday

02 augusti 2012 adriana skulle rekommendera detta boende

Gillar: centralt. mcyket fräsch hotel, trevligpersonal,inte ens lyhört fast vårat rum låg nära vägen,,vi skulle gärna åter komma och även rekommendera hotelet till bekanta.

Gillar inte: har inget negativt och säga,,