Vi använder cookies för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner du vår cookies-policy och användningen av cookies. Läs mer.

X
HostelBookers Logo
FEEDBACK OM WEBBPLATSEN
Inga bokningsavgifter

Recensioner om Hotel Rossija

3-stjärnigt Hotell | Moselstr. 46- 48, Frankfurt, Tyskland 60329

78,7% Genomsnittligt betyg

22 utav 29 kunder rekommenderar detta boende

Senaste omdöme (12/02/2014)

Karin Palm anser…

"Läget är både bra och dåligt. Mycket nära centralstationen och centrum men även på samma gata som alla strippklubbar. Jag har bott i Frankfurt tidigare så för mig var det ingen överraskning men jag…"

Läs alla recensioner från Hotel Rossija

Faciliteter

  • Betalkort tas emot
  • Parkering
  • Internet / Wi-Fi
  • Reception är öppen dygnet runt
  • Varma duschar dygnet runt
  • Fax
  • Hiss(ar)
  • Tidningar
  • Husdjur tillåtna

Extra

  • Hämtning på flygplatsen 32,88 USD

Vad är inkluderat?

  • Bagageförvaring
  • Frukost
  • Lakan
  • Handduk

Viktig information

Avbeställningsregler Årets 2015. 1. utom rättvisa tider: Vid avbokning eller ändring till 12:00 klocka på ankomstdagen, debiteras ingen avgift. Vid senare avbokning eller utebliven ankomst debiteras den första natten. 2. under rättvisa perioder I rättvisa perioder en fri avbokning är möjlig fram till 42 dagar före ankomst. När överstiger ångerfristen, utebliven ankomst (no-show) eller förkorta vistelse, hotellet kommer 100% av den totala. Betalningen under mässan sker vid ankomst. Mässor - 2015: Heimtextil (13.01-17.01.2015) Premiere (30.01-03.02.2015), atmosfär (11.02-18.02.2015) ISH (08.03-15.03.2014); Musikmesse (13.04-20.04.2015), Techtex (04.05-07.05.2015); IMEX (18.05-22.05.2015), Achema (12.06-20.06.2015) Tendence (28.08-01.09.2015), lAA Presetage (12.09-18.09.2015); LAA besökare dagar (18.09-28.05.2015); Marathon (24.10.2015-27.10.2015) bokmässan (12.10-19.10.2015); Euromold (23.11-27.11.2015). Hotellet förbehåller sig rätten att förauktorisera kontokort före ankomst.

Gruppbokning?

Grupp bestående av 15 eller mer till Frankfurt?

Kontakta oss direkt

Se andra egenskaper i Frankfurt

Clarion-Collection Hotel Frankfurt
32,34 USD

Hotell 4-stjärnigt 84.8% 16 recensioner
Five Elements Hostel Frankfurt
20,68 USD

Vandrarhem 86.3% 952 recensioner
Smart Stay Frankfurt Station
16,33 USD

Vandrarhem 73.7% 9 recensioner
City Hotel West
30,69 USD

Hotell 3-stjärnigt 75.4% 50 recensioner
Angel Hotel
43,85 USD

Hotell 2-stjärnigt 75.6% 11 recensioner
Frankfurt Hostel
18,63 USD

Vandrarhem 85.4% 2184 recensioner
Hotel Elbe
20,28 USD

Hotell 3-stjärnigt 67.4% 234 recensioner
Hotel Union
33,98 USD

Hotell 3-stjärnigt Inga recenssioner ännu

Ange datum för att se priser


  •  
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum – utcheckning kan inte vara senare än 26/03/2016

  •  
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum – utcheckning kan inte vara senare än 26/03/2016
     
    Ditt utcheckningsdatum är innan ditt incheckningsdatum. Vänligen kontrollera dina datum och försök igen.
     
    Man kan boka maximalt 31 dagar. Vänligen ange andra datum och försök igen.

Bearbetar
78.7%

Genomsnittligt betyg

22 ut av 29 HostelBookers kunder sa att de rekommenderar 'Hotel Rossija'

Atmosfär
71.2%
Destination
72.8%
Faciliteter
72.8%
Renlighet
89.6%
Personal
82.4%
Värde
86.4%
Säkerhet
76.0%
Förfina dina resultat Visar 1 av 25 omdömen
Återställ filter
77.1%
Atmosfär - 40% Personal - 100% Faciliteter - 60% Säkerhet - 60%
Destination - 100% Renlighet - 80% Värde - 100%

Karin Palm

Ensam resenär

Affärsmöte / Konferens

12 februari 2014 Karin skulle rekommendera detta boende

Gillar: Läget är både bra och dåligt. Mycket nära centralstationen och centrum men även på samma gata som alla strippklubbar. Jag har bott i Frankfurt tidigare så för mig var det ingen överraskning men jag kan tänka mig att en del blir negativt överraskade av detta. Hotellet/vandrarhemmet är mycket prisvärt och personalen var hjälpsamma och trevliga.

Gillar inte: Försökte ringa dem samma dag som jag skulle komma eftersom jag hade ett missat samtal från dem på morgonen men ingen svarade (försökte tre gånger).