HostelBookers Logo
FEEDBACK OM WEBBPLATSEN
Inga bokningsavgifter

Recensioner om Hotel Rossija

3-stjärnigt Hotell | Moselstr. 46- 48, Frankfurt, Tyskland 60329

79,0% Genomsnittligt betyg

21 utav 28 kunder rekommenderar detta boende

Senaste omdöme (12/02/2014)

Karin Palm anser…

"Läget är både bra och dåligt. Mycket nära centralstationen och centrum men även på samma gata som alla strippklubbar. Jag har bott i Frankfurt tidigare så för mig var det ingen överraskning men jag…"

Läs alla recensioner från Hotel Rossija

Faciliteter

  • Betalkort tas emot
  • Parkering
  • Internet / Wi-Fi
  • Reception är öppen dygnet runt
  • Varma duschar dygnet runt
  • Fax
  • Hiss(ar)
  • Tidningar
  • Husdjur tillåtna

Extra

  • Hämtning på flygplatsen 37,95 USD

Vad är inkluderat?

  • Bagageförvaring
  • Frukost
  • Lakan
  • Handduk

Viktig information

Följande text har blivit översatt med hjälp av Google Translate: Under utställningen, måste avbokning göras 6 veckor före ankomst. Vid utebliven ankomst debiterar hotellet 100% av det totala beloppet. Fair Datum - 2011: Heimtextil (11.01.-15.01.2011), Premiere (27.01.-02.02.2011), Ambiente (10.02.-15.02.2011), ISH (14.03.-19.03.2011), Musikmesse (05.04 .- 2011/4/10), IAA (12.09.-25.09.2011), Buchmesse (11.10.-16.10.2011)

Gruppbokning?

Grupp bestående av 15 eller mer till Frankfurt?

Kontakta oss direkt

Se andra egenskaper i Frankfurt

Clarion-Collection Hotel Frankfurt
47,44 USD

Hotell 4-stjärnigt 84.8% 16 recensioner
Five Elements Hostel Frankfurt
26,25 USD

Vandrarhem 89.0% 942 recensioner
Smart Stay Frankfurt Station
20,24 USD

Vandrarhem Inga recenssioner ännu
City Hotel West
35,42 USD

Hotell 3-stjärnigt 75.4% 50 recensioner
Angel Hotel
50,60 USD

Hotell 2-stjärnigt 75.6% 11 recensioner
Frankfurt Hostel
20,24 USD

Vandrarhem 87.0% 2169 recensioner
Hotel Elbe
25,30 USD

Hotell 3-stjärnigt 68.1% 233 recensioner
Hotel Union
49,97 USD

Hotell 3-stjärnigt Inga recenssioner ännu

Ange datum för att se priser


  •  
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum – utcheckning kan inte vara senare än 23/10/2015

  •  
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum – utcheckning kan inte vara senare än 23/10/2015
     
    Ditt utcheckningsdatum är innan ditt incheckningsdatum. Vänligen kontrollera dina datum och försök igen.
     
    Man kan boka maximalt 31 dagar. Vänligen ange andra datum och försök igen.

Bearbetar
79.0%

Genomsnittligt betyg

21 ut av 28 HostelBookers kunder sa att de rekommenderar 'Hotel Rossija'

Atmosfär
71.2%
Destination
74.4%
Faciliteter
72.8%
Renlighet
89.6%
Personal
82.4%
Värde
86.4%
Säkerhet
76.0%
Förfina dina resultat Visar 1 av 24 omdömen
Återställ filter
77.1%
Atmosfär - 40% Personal - 100% Faciliteter - 60% Säkerhet - 60%
Destination - 100% Renlighet - 80% Värde - 100%

Karin Palm

Ensam resenär

Affärsmöte / Konferens

12 februari 2014 Karin skulle rekommendera detta boende

Gillar: Läget är både bra och dåligt. Mycket nära centralstationen och centrum men även på samma gata som alla strippklubbar. Jag har bott i Frankfurt tidigare så för mig var det ingen överraskning men jag kan tänka mig att en del blir negativt överraskade av detta. Hotellet/vandrarhemmet är mycket prisvärt och personalen var hjälpsamma och trevliga.

Gillar inte: Försökte ringa dem samma dag som jag skulle komma eftersom jag hade ett missat samtal från dem på morgonen men ingen svarade (försökte tre gånger).