Vi använder cookies för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen godkänner du vår cookies-policy och användningen av cookies. Läs mer.

X
HostelBookers Logo
FEEDBACK OM WEBBPLATSEN
Inga bokningsavgifter

Recensioner om Old Town Hostel

Vandrarhem | Stora Nygatan 22, Stockholm, Sverige 11127

75,1% Genomsnittligt betyg

65 utav 79 kunder rekommenderar detta boende

Senaste omdöme (15/03/2015)

"När jag kom var allt klart - smidigt och lätt fick jag sängkläder och handduk och kunde använda faciliteterna med en gång. Jag även hade kompisar som var på transit några…"

Läs alla recensioner från Old Town Hostel

Faciliteter

  • Betalkort tas emot
  • Kassaskåp
  • Internet / Wi-Fi
  • Varma duschar dygnet runt
  • Reception (begränsade öppettider)
  • Sällskapsrum
  • Gemensamt kök
  • Internetuppkoppling på allmänna platser

Extra

  • Lakan 5,81 USD
  • Handduk 1,74 USD

Gruppbokning?

Grupp bestående av 15 eller mer till Stockholm?

Kontakta oss direkt

Se andra egenskaper i Stockholm

Archipelago Hostel Old Town
28,92 USD

Vandrarhem 83.5% 286 recensioner
Best Hostel Old Town, Stortorget
23,14 USD

Vandrarhem 72.5% 58 recensioner
Castanea Old Town Hostel
30,08 USD

Vandrarhem 93.3% 46 recensioner
The red boat Mälaren
40,49 USD

Vandrarhem 87.3% 761 recensioner
Hotell Anno 1647
48,59 USD

Hotell 3-stjärnigt 81.9% 6 recensioner
Hostel Gamla Stan
37,60 USD

Vandrarhem 74.5% 546 recensioner
Rygerfjord Hotel and Hostel
31,68 USD

Vandrarhem 89.1% 1060 recensioner
Mosebacke Hostel
34,70 USD

Vandrarhem 80.6% 298 recensioner

Ange datum för att se priser


  •  
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum – utcheckning kan inte vara senare än 31/07/2016

  •  
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum
     
    Ogiltigt datum – utcheckning kan inte vara senare än 31/07/2016
     
    Ditt utcheckningsdatum är innan ditt incheckningsdatum. Vänligen kontrollera dina datum och försök igen.
     
    Man kan boka maximalt 31 dagar. Vänligen ange andra datum och försök igen.

Bearbetar
75.1%

Genomsnittligt betyg

65 ut av 79 HostelBookers kunder sa att de rekommenderar 'Old Town Hostel'

Atmosfär
70.4%
Destination
96.0%
Faciliteter
64.8%
Renlighet
62.4%
Personal
81.6%
Värde
74.4%
Säkerhet
76.0%
Förfina dina resultat Visar 5 av 76 omdömen
Återställ filter
91.4%
Atmosfär - 80% Personal - 100% Faciliteter - 80% Säkerhet - 80%
Destination - 100% Renlighet - 100% Värde - 100%

Kundrecension

Ensam resenär

Affärsmöte / Konferens
Jobba / Voluntärarbete

15 mars 2015 Kund skulle rekommendera detta boende

Gillar: När jag kom var allt klart - smidigt och lätt fick jag sängkläder och handduk och kunde använda faciliteterna med en gång. Jag även hade kompisar som var på transit några timmar, och det var inget problem att deras saker också fick ha plats i rummet.

Gillar inte: Musik i högtalarna på morgonen, men städerskan stängde av när jag frågade om vi kunde undvika den.

65.7%
Atmosfär - 60% Personal - 80% Faciliteter - 40% Säkerhet - 60%
Destination - 100% Renlighet - 60% Värde - 60%

Annika Holst

Familj med barn

Event / festival

17 juni 2014 Annika skulle rekommendera detta boende

Gillar: Nära till allt

Gillar inte: Lyhört,

88.6%
Atmosfär - 80% Personal - 100% Faciliteter - 60% Säkerhet - 100%
Destination - 100% Renlighet - 80% Värde - 100%

Kundrecension

Med vänner

Event / festival

14 juni 2014 Kund skulle rekommendera detta boende

Gillar: mysigt hostel, mkt prisvärt, bra läge med närhet till tunnelbana och enkel vägbeskrivning

Gillar inte: partytjejerna som inte tog hänsyn till andra som ville sova lite längre på morgonen, men det har inte med hostlet att göra. det enda jag skulle önska är att det fanns en soffhörna att sitta i någonstans och att toaletten inte var i direkt anslutning till duschrummet utan att det fanns en mer privat.

94.3%
Atmosfär - 100% Personal - 100% Faciliteter - 100% Säkerhet - 100%
Destination - 100% Renlighet - 60% Värde - 100%

Kundrecension

Med vänner

Träffa vänner eller familj

09 juni 2013 Kund skulle rekommendera detta boende

Gillar: Centralt, mysigt och fint

Gillar inte: Få toaletter

100.0%
Atmosfär - 100% Personal - 100% Faciliteter - 100% Säkerhet - 100%
Destination - 100% Renlighet - 100% Värde - 100%

Benny Berger

Ensam resenär

Träffa vänner eller familj

20 januari 2013 Benny skulle rekommendera detta boende

Gillar: Bra lage, mysigt, rent, bra pris

Gillar inte: inget.